HVAD MINE ARRANGØRER SIGER

DET DU IKKE VIL VIDE

Sprudlende, ærligt og omfavnende. Et foredrag, der i den grad krøb under huden på os.

ÆldreSagen Sallingsund

Birgithe Kosovic er en spændende foredragsholder, der holder sine lyttere i ånde, så man næsten glemmer tid og sted. Hendes fortælling om, hvordan tidligere generationers traumer og rædsler præger de kommende generationer, er tankevækkende og yderst relevant i en tid, hvor forskellige kulturer kommer tættere på hinanden, og skal leve sammen på godt og ondt. Der er stof til megen eftertanke.

Holbæk Højskoleforening

Vi og vores medlemmer takker dig for at spændende foredrag, og ikke mindst fremført af en formidabel formidler! Flere har givet udtryk for at de efterfølgende vil læse din bog, for at få en bredere indsigt i de problemer kulturforskelle kan afstedkomme og et indblik i Balkan områdets historie.

Slagslunde-Ganløse Pensionistforening

Vi havde igen besøg af Birgithe, denne gang om 'Det du ikke vil vide'. Med udgangspunkt i hendes egen opvækst i et dansk/jugoslavisk hjem ser hun på de spændinger, der kan opstå, når forskellige kulturer mødes og taler om de konsekvenser, dette kan have for kulturen i vores samfund i fremtiden. Et tankevækkende foredrag, igen fremført professionelt og med charme.

ÆldreSagen Ringsted

Via en særlig levende og engageret personlig fortælling bliver man som tilhører suget ind i en historie om mennesker, krig og enkeltskæbner. Man mærker datteren fortælle om sin fars vrede med så stor historisk og psykologisk indsigt, at man uundgåeligt bliver bevæget og berørt.

Viborg Højskoleforening

Tak for et medrivende og inspirerende foredrag. Det var utroligt spændende at høre om din opvækst, baggrund og egne refleksioner i et nuanceret og blomstrende sprog. Der blev sat ord på almenmenneskelige grundvilkår. Et incitament til alle om det værdifulde i at arbejde med sig selv og blive bevidst om blandt andet barndommens betydning, relationerne til omsorgspersonerne, følelser, traumer og ikke mindst ens sociale og kulturelle baggrund.

VUC Lyngby

Det var en stor fornøjelse at ha´ dig på besøg. Dit foredrag var meget tankevækkende, og det var jo et alvorligt emne, du talte om, men med stor entusiasme og indlevelsesevne, tak for det Birgithe!

Idom-Råsted Foredragsforening

Tak for i dag - har sjældent mødt en person med større udstråling, ærlighed, klogskab, og som var så fantastisk til at fremføre sit budskab. Glæder mig til næste foredrag.

AOF Esbjerg

Det er en personlig livsfortælling, som sætter mange eksistentielle spørgsmål i gang. Hvad det vil sige at være et menneske? Hvordan påvirker kulturelle og religiøse forskellige familie og samfund? Hvordan ser det bedst mulige multikulturelle samfund ud, eller er det utopi? Det handler om ytringsfrihed, familiehemmeligheder, ægteskab, ludomani og troskab. Om at udleve sine drømme eller mislykkedes i forsøget, og hvornår er grænsen nået? Det er opbyggeligt, og der er stadig ikke sat et punktum.

Sct. Lukas Kirke, Frederiksberg

Jeg har været så heldig at høre Birgithes foredrag. Birgithe fortæller med engagement og passion som fænger hele salen. Vi fik alle noget til eftertanke. For eksempel hvordan generationers fortid påvirke kan vores fremtid. Et fængslende foredrag som er yderst relevant i 2022.

Sanne, deltager ved AOF Fredericia

Tak for et medrivende foredrag om Jugoslavien, din familiebaggrund og din opvækst. Det gav virkelig stof til eftertanke. Du havde alles opmærksomhed fra start til slut.

AOF Højskoleformiddage i Aabenraa

Min kollega afviklede dit foredrag, men jeg sad ude backstage, og lyttede med på medhøret. Og wow, sikke en intens historie. Jeg var nærmest målløs bagefter. Det var en lige dele smuk og dramatisk oplevelse, at høre din fortælling. Tak for din helt særlige evne til at formidle den. Stor, stor oplevelse!

Lions Furesø

Tak for dit besøg. Ældreklubben er meget glade for, at du kom. Vi har kun fået positiv respons. Alle synes, at du er en god fortæller, og at det var spændende at høre din historie.

Banehegnets Ældreklub

Årets kursus, 'Én på eksistensen', handlede om besættelser, både i konkret og overført forstand. Kosovic overtog ene kvinde store dele af onsdagens program. Først diverterede hun med et blændende foredrag, provokerende, tankevækkende, stærkt animeret og animerende, åbent og ærligt. Om aftenen stillede hun op til debat, og hvilken debat. Stærkt og modigt, klogt og givende!

Silkeborg Højskole

Tak for en spændende aften i selskab med dig. Fra alle sider er der kommet positive meldinger tilbage. Du tryllebandt os på det nærmeste med dit engagement, din udstråling og din fortælleevne. I mere end to timer holdt du os i ånde med foredraget om din roman 'Det du ikke vil vide'. Din families dramatiske historie og ikke mindst dit forhold til din far berørte os alle. Dine skarpe synspunkter på indvandringspolitikken satte virkelig tanker i gang og ruskede op i os, så vi havde svært ved at give slip på dig igen. Det var en stor oplevelse at have dig på besøg.

Lions Haderslev

Alt det, du ikke vil vide, ved vi nu. Men vi siger det ikke til nogen, for vi er stadig ved at tænke over, om det kan passe. Har Birgithe ret? Vi har haft besøg af Birgithe og hørt en hæsblæsende fortælling om en opvækst, der burde være forbudt for børn. Vi hørte mere end det. Vi hørte en moden kvindes refleksioner over, hvorfor det gik, som det gik. Birgithe er værd at høre på. Hun har meget på hjerte og er god til at formulere sig, så man samtidig er godt underholdt. Vi sender vores varmeste anbefalinger.

Christianskirken i Fredericia

Et fint og medrivende foredrag, hvor vi fik indblik i Birgithe Kosovics behov for at skrive en meget personlig bog om sin familie og de problemer, de havde. Desuden er hun et meget tiltalende menneske, som favner tilhørerne med det samme og omvendt.

ÆldreSagen Ramsø

En berigende og spændende aften hvor man fik noget at tænke over. Hvilke værdier har vi i familien, i samfundet samt hvad betyder det for den måde, vi har relationer til andre mennesker.

Nødebo Kro

Birgithe Kosovic besøgte Skovshoved Kirke endnu engang. Denne gang med sit foredrag om hendes seneste bog ”Det du ikke vil vide”. Ligesom sidste gang vi havde hendes besøg, fik vi en utrolig spændende eftermiddag med Birgithe. Hun er en dygtig, engageret og velforberedt foredragsholder, der altid giver os som tilhørere noget med hjem. Noget at tænke over. Vil ser med glæde frem til hendes næste bog og hendes næste besøg.

Skovshoved Kirke

Et meget vellykket og velbesøgt arrangement. Det var faktisk det arrangement, som havde flest deltagere i de otte år, jeg har været i litteraturselskabet bestyrelse. Mange deltagere har udtrykt stor tilfredshed med arrangementet.

Litteraturselskabet Nordbrandt på Møn

Det er en sand fornøjelse at være vært for et arrangement med Birgithe Kosović. Hun har et stærkt nærvær på en scene og er en levende og engageret fortæller.

Ballerup Bibliotek

Med Birgithe Kosovic og romanen Det du ikke vil vide er man i et selskab, der både gør godt og ondt. Kosovic er med sit indlevende engagement og nærvær en stor fortæller, der fængsler publikum med sin personlige beretning om sin far, hans jugoslaviske baggrund og Balkanlandenes bestialske historie. Samtidig insisterer hun også på stillingtagen til eksistentielle spørgsmål om valget mellem freden eller friheden. Det er - om ikke opløftende, så nødvendige overvejelser, der maner til eftertanke.

Vild med ORD, Aarhus

Birgithe havde vores fulde opmærksomhed fra første minut og tryllebandt os med sin udstråling og fantastiske fortællerevne til meget personlige oplevelser i sit og sin families liv. En aften, der gjorde indtryk og gav stof til eftertanke.

Morsø Biblioteksforening

Med sit ægte nærvær og sin eminente evne til at levendegøre personer og begivenheder i sin families dramatiske historie samt hendes mod til at inddrage os i sine refleksioner over, hvorfor det gik, som det gjorde, gav Birgithe os en stor oplevelse, som ingen var uberørt af.

Hellerup Sognegård

Birgithe eksemplificerede den lille historie i den store. Stærkt og meget personligt.

Ghettolitteratur, Syddansk Universitet

Du er en fremragende og modig fortæller og formidler af din families historie, som du forfølger i Det du ikke vil vide. Det er en spændende, gribende og chokerende personlig historie, der som del af en større historie giver indblik i borgerkrigens mekanismer og indvandringens problematik.

Frederiksberg Kirke

Det var en sand fornøjelse at have Birgithe på besøg under et litteraturkursus på Rødding Højskole til en samtale om romanen Det, du ikke vil vide. Tankevækkende, opløftende og – på trods af det alvorlige emne – underholdende. Lige så god som romanen er, lige så veloplagt, engageret og nærværende er Birgithe, når hun taler om den. Det gav nye perspektiver til dem, der allerede havde læst romanen, og gav resten af tilhørerne lyst til at dykke ned i hendes forfatterskab. Meget mere kan man vist ikke ønske sig af sådan et besøg.

Rødding Højskole

Tak for en virkelig fantastisk afslutning på vores kursus. Bussen summede af diskussion og begejstring - og ros. De fandt dit foredrag både bevægende, foruroligende og tankevækkende. Megafedt. 

Præsteseminar

DEN INDERSTE FARE

Det var en fornøjelse at have dig på besøg hos os. Du fortalte så levende og dragende, at man ikke kunne andet end at lytte og føle en lyst til at ville vide mere. Det kunne du, fordi du var så godt inde i dit stof og kunne fortælle på en fri og levende måde samtidig med du var enormt nærværende. Emnet kan virke som noget for en lille målgruppe, men du Birgithe gjorde det relevant for os alle med et stykke vigtigt Danmarkshistorie med linjer helt op til i dag. Vi ser allerede frem til at opleve dig igen.

Astrup Kirke i Solbjerg

Vi var meget tilfredse med det foredrag om Erik Scavenius, som Birgithe leverede til vores arrangement ”Højskoledage”. Birgithe formidlede sin store viden medlevende, professionelt og nuanceret, og højskole-deltagerne har efterfølgende udtrykt stor begejstring for oplevelsen.

Frederiksberg Bibliotek / Frederiksberg Højskoledage 2023

Kalvø højskoleuges højdepunkt i august var Birgithe Kosovic, der fortalte medrivende om Erik Scavenius. Deltagerne kom helt ind på livet på denne sælsomme mand, hans liv og tid. Enorm research har ligget bag, og stor begejstring for hendes fortælling. Hun havde hele forsamlingen i sin hule hånd, og vi inviterer meget gerne forfatteren igen.

Kulturforeningen HUGUN

Du er en eminent, engageret og dejlig foredragsholder med et spændende emne.

FOF Sydøsts Sommerhøjskole i Vordingborg

Et førsteklasses foredrag, båret af indsigt, overskud og fortælleglæde.

Rude Strand Højskole

Dit foredrag gjorde et kæmpe indtryk på hele forsamlingen. Alle var begejstrede, og du havde os i din hule hånd. Men vigtigst af alt - man blev sendt hjem med så meget stof til eftertanke.

KFUM's Soldaterhjem i Vordingborg i samarbejde med Vordingborg Bibliotek

Det var en fornøjelse at høre dit foredrag, og alle var meget begejstrede. Det var en meget personlig og engageret fremlæggelse og et meget interessant emne.

FOF's Sommerhøjskole i Nykøbing F.‍

Birgithe har en stor indlevelse og passion i personen Scavenius, som hun kom rundt om på en underholdende og indlevende måde. Et helt igennem godt og velforberedt foredrag, som jeg kun kan anbefale.

ÆldreSagen Frederiksberg

De konkrete facts og vurderinger gav os alle meget stof til eftertanke. Gennemført på en inspirerende, humørfyldt og charmerende facon - en super anbefalelsesværdig forfatter at lægge øre til.

ÆldreSagen, Ringsted

Fabelagtig aften i selskab med Birgithe Kosovic og Erik Scavenius. Fængende fortælling krydret med spændende oplysninger fra researchen til bogen og en lille krølle til nutiden. Vi gik opløftede og klogere hjem.

Sankt Markus Kirke, Aarhus

Det var det mest levende og interessante foredrag, vi længe har set, og som også vakte til eftertanke om vores egen tid. Tak!

ÆldreSagen Værløse

Birgithe Kosovic indfører på levende vis tilhørerne i Erik Scavenius’ liv, idet han både præsenteres som privatmand og som politiker. Dermed får man øje på de dilemmaer, der er i enten at elske eller at hade manden for hans politik, for der er flere nuancer i den problemstilling, han agerede i, end de fleste umiddelbart vil være klar over. 

Grundtvigs Foredragsforening Sædding-Guldager

Tusind tak for et øjenåbnende, dilemmarerisk, levende, underholdende og tankevækkende foredrag. Med andre ord: Tak for en fantastisk aften!

Lions Furesø

Tusind tak for en fantastisk formiddag. Det var virkelig noget helt særligt.

Vestbjerg Kirkecenter

Birgithe Kosovic er en fremragende formidler og hendes foredrag om Erik Scavenius er medrivende, morsomt og oplysende.

Lindevang Kirke

Vi oplevede en enormt engageret og vidende foredragsholder, der forstod at sætte tilhørerens egen livsforståelse i spil. Der var mange interessante vinkler og historier, som gav enhver noget at tænke over. Og alle fik Historien om Erik Scavenius og hans liv gave stof til både mange betragtninger og til eftertanke, og belyser perioden fra nye vinkler og vilkår. En helt igennem fantastisk aften, som vi varmt kan anbefale til enhver med interesse for mennesker, etik, dramatiske liv, verdenskrige og politik.

Store Tåstrup Kirke

Birgithe er en velformuleret og meget levende fortæller, der evner at gøre en vigtig bid af Danmarkshistorien nutidig ved at trække linjer fra besættelsestiden til aktuelle samfundsproblemer. Erik Scavenius måtte træffe vigtige beslutninger på Danmarks vegne under svære ydre omstændigheder. Gik han nazisternes ærinde, eller tjente han Danmarks befolkning på bedste vis? Hvordan vil vi selv handle, når nødvendigheden opstår, når vi er truet på demokratiet, på ligeværd og på den frihed vore forfædre har tilkæmpet sig, som vi nyder godt af i dag? Ja, det spørgsmål kan måske først besvares, når nødvendigheden for alvor opstår. Birgithes foredrag kan på det varmeste anbefales.

Sengeløse Kirke

Det var en fest! Kosovic besøgt Aalborg februar 2020 i Folkekirkens Hus. Et stort publikum fik en fantastisk oplevelse med engageret fortæller! Birgitte Kosovic research på Erik Scavenius liv aftvinger respekt. Hendes formidling af perioden og personer er vedkommende og fanger de mange læsere, - som følger den spændende forfatter. Dertil er hendes interesse og samvær med læsere og publikum en oplevelse, der gjorde vor gæster glade. Vi blev klogere; og vi blev glade; af et meget spændende forfatter-møde.

Fokus Folkeoplysning Aalborg

Hele salen var jo betaget af dig, din levende personlighed, din fortælling om en ikke fjern fortid, der bør få os alle til at stille spørgsmål til sig selv. Deltager, Folkekirkens Hus Aalborg

Uhyre stærk indholdsside, levende leveret med passion og karisma. Derudover forbilledlig dialog op til arrangementet. Vi glæder os allerede til at få Birgithe ud en anden gang!

Randers Bibliotek

Foredraget om personen og politikeren Scavenius var i både form og indhold et virkeligt scoop for vores lille borgerforening på Djursland. Stemningen var i top, der kom knap 100 mennesker, og publikums engagement og debatlyst efter foredraget har aldrig været større. Det var et foredrag af meget høj kvalitet.

Aalsrode og Omegns Borgerforening

Kosovic har styr på sit stof og på sin form i ord og tale, og hun tryllebandt en fyldt sal med et inciterende og fængslende foredrag. 

Svanekegaardens Kunst- og Kulturforening

Birgithe Kosovic er en meget passioneret og autentisk forfatter og foredragsholder, der med sin fantastiske udstråling formår at sætte et uforglemmelig aftryk i både hjerte og tanke. Birgithe Kosovic kræver med sit foredrag, at vi mennesker ikke kun har ideer og meninger, men at vi reelt forholder os til, om vi selv tør handle og gøre noget.

Grøndalskirken

Et yderst veloplagt og engageret foredrag.

Hovedgård Bibliotek

Alle som én var vi betaget af både Birgithe Kosovic og Erik Scavenius. Hun er en blændende fortæller, og hun er også en dygtig forfatter og researcher, som er lykkedes med at få Scavenius helt ind under huden uden at fortabe sig ukritisk i ham. Det var en fantastisk og spændende aften.

Stilling Sogn

En herlig aften. Birgithe Kosovic er både underholdende og vidende i sin levende måde at formidle på, og der var rigtig god dynamik mellem hende og publikum. En stor anbefaling herfra.

Vejle Bibliotekerne

Dit foredrag var levende og medrivende. En spændende og stærk eftermiddag.

Tikøb-Gurre Kirke

Et meget interessant og medlevende foredrag.

Lind Seniorklub

En stor tak for et interessant og medrivende foredrag. Birgithe Kosovic er den fødte fortæller – ikke kun i skriftlig form, men også med det levende ord. Hun udstråler entusiasme og formidler sin viden på en meget charmerende og levende måde. Man bjergtages af personen og den historie, som hun brænder for at videregive efter sin mangeårige research om denne spændende person og hans beslutninger i en historisk vanskelig tid. Vi kan på det varmeste anbefale en aften med forfatteren og historiefortælleren Birgithe Kosovic.

Lions Club Faaborg-Broby

Birgithe fortalte meget levende og interessant om Scavenius og hans rolle som leder af regeringen i 1940, og om personerne omkring ham, og kvinderne i hans liv. Hun trak paralleller til i dag og gjorde emnet meget aktuelt. Efter en kort kaffepause kunne man stille spørgsmål, og spørgelysten var stor! – En virkelig god aften, og med stor inspiration til at læse bøgerne!

Thorsø Høje Menighedsråd

Historien om de vanskelige valg, de der virkelig koster, bliver fortalt med stor lidenskab og indlevelse, når Birgithe Kosovic øser af sin store viden om Erik Scavenius. Det er den form for personlig historieformidling, der tvinger lytteren til at tage stilling og stille sig selv store spørgsmål. Hvad ville du selv have gjort?

Ry Højskole

Tak for dit eminente og levende foredrag. Det var meget inspirerende og lagde op til diskussion bagefter. Det var blændende.

Rorup Kirke

Stor tak for en tryllebunden aften. Scavenius’ person blev så levende og spændende fremført, at det var som at læse bogen, ja, som at være der selv i den svære situation, som var Scavenius’. Det er et foredrag og en bog, som uden tvivl hører til i en dansk historie- og fædrelandskanon, men også i en dannelseskanon, for Kosovic leder med romanportrættet til eftertanke om, hvor vores egen grænse går.

Herstedvester Kirke

En lys sommeraften tryllebandt Kosovic’s sikre, feminine og farverige fremtoning samt hendes eminente og levende fortællekunst en publikumsfyldt sognegård.

Elsted Kirke

Det var en ubestrideligt fin eftermiddag. Citeret efter hukommelsen lød nogle af reaktionerne: “Levende formidling," “dramatisk, medrivende foredrag," “bevægende indlevelse i Scavenius’ menneskelige side" og ikke mindst: “Vi kunne sagtens have lyttet to timer mere!"

Ordrup Kirke

Birgithe Kosovic er en engageret og levende fortæller, som virkelig formår at holde sit publikum fanget. I fortællingen om mennesket og statsmanden Scavenius har hun gravet dybt, det er fascinerende.

Tønder Bibliotek

Birgithe Kosovic gav alle i Vejlby Højskoleforening en mindeværdig aften, da hun med udgangspunkt i sin biografiske roman "Den inderste fare" holdt foredrag om politikeren og mennesket Erik Scavenius. Uden manuskript og med stort vid og glimt i øjet, tog hun publikum med på en underholdende rejse i Scavenius’ fodspor. Vi forstod umiddelbart, hvor tunge beslutninger, den mand har skullet træffe dengang under besættelsen, men også at valget mellem frihed og sikkerhed er et valg, der ikke er fremmed for vores tid.

Vejlby Kirke

Tak for en fantastisk god aften. Jeg har aldrig før oplevet en foredragsholder, der kunne levendegøre sit budskab så flot. Masser af stof til eftertanke. Godt 2 timer føltes som 10 minutter. Jeg kunne bare have hørt på hende i timevis.

Deltager hos Østerbro Lokalhistoriske Forening

En fantastisk oplevelse, at høre Birgithe Kosovic fortælle om Erik Scavenius, både som privatperson og som politiker. Birgithes evne til at formidle sin store viden, tryllebandt os alle og gav en fyldt sal en uforglemmelig aften.

Østerbro Lokalhistoriske Forening og Arkiv

Du formår på en levende og engageret måde at tegne et portræt af Scavenius, og jeg er imponeret over din research. Du formår at tegne et nuanceret og kritisk billede af manden, der hverken bliver et portræt af en skurk eller af en helt, men netop et menneske, der handlede som han fandt ret – og betalte prisen.

Brønshøj Kirke

REFERENCELISTE

Albertslund Bibliotek

Allerslev Kirke

AOF Christiansfeld

AOF Esbjerg

AOF Fredericia

AOF Kolding

AOF Skive

AOF Sønderborg

AOF Vejen

AOF Vejle

AOF Ribe

AOF Rødovre

AOF Rønne

Askov Højskole

Astrup Kirke i Solbjerg

Banehegnets Ældreklub, Albertslund

Bibliotekshuset på Rodosvej

Christianskirken, Fredericia

Christiansborgklubben

Dalum Kirke

Dokk1

Dragør Bibliotek

Dronningborg Kirke

Dyssegård Kirke

Dåstrup Veteranklub

Elsted Kirke

Enghøj Kirke

Esbjerg Bibliotek

Farum Bibliotek

Farum Kirke

Fokus Folkeoplysning Aalborg

Foreningen for Palliativ Indsats

Fredens Kirke, Herning

Fredericia Bibliotek

Frederiksberg Kirke

Frederikshavn Bibliotek

Frederiksberg Bibliotek / Frederiksberg Højskoledage 2023

Frederiksholm Kirke

Freerslev Kirke

Frit Oplysningsforbund, Nordfyns Kommune

FOF Herning

FOF Nordfyn

FOF Lyngby

FOF København

FOF Nordals Seniorhøjskole

FOF Nordfyn

FOF Nordsjællands Sommerhøjskole

FOF Syd- og Vestjælland

FOF Sydøsts Sommerhøjskole, Haslev

FOF Sydøsts Sommerhøjskole, Vordingborg

FOF Sydøsts Sommerhøjskole, Nykøbing Falster

FOF Tårnby

Garnisons Kirke

Gentofte Bibliotek

Gjesing Kirke

Godthaabskirken, Frederiksberg

Grenaa Bibliotek

Grundtvigs Foredragsforening Sædding-Guldager

Grøndals Kirke

Gudme Kirke

Haslev Bibliotek

Hellerup Kirke

Helsingør Domkirke

Herning Valgmenighedskirke

Holbæk Højskoleforening

Horbelev Kirke

Højskolen Marielyst

Idestrup Kirke

Idom-Råsted Foredragsforening

Ikast Slægts- og Lokalhistoriske Forening

Jersie Kirke

Johannes Døbers Kirke, Valby

KFUM's Soldatermission Vordingborg 

Kirkehøjskolen Midt på Fyn

Klosterkirken, Horsens

Krogerup Højskole

Kulturforeningen Hugin på Kalvø

Kulturklubben Cap Horn

Køge Bibliotek

LA Ungdom

Lejre Bibliotek & Arkiv

Lille Heddinge Kirke

Lindegården

Lindevang Kirke

Lions Farum

Lions Fåborg

Lions Haderslev

Lions Herning

Litteraturfestivalen Skabt, Ribe

LitteraturSelskabet Nordbrandt

Louisiana Live

Lundum/Hansted Kirke

Luther Kirke

Lyngby Kirke

Magasinet Atlas på Halmtorvets Teater

Morsø Bibliotek

Nathanael Kirke

Nyborg Strands Litteraturkursus

Nødebo Kro

Nørresundby Kirke

Ordrup Kirke

Randers Bibliotek

Rorup Kirke

Rude Strand Højskole

Ry Højskole

Rødovre Kirke

Ræsons Bogklub

Saksild Kirke

Sanderum Kirke

Sct Lukas Kirke, Frederiksberg

Sct. Nicolai Kirke, Svendborg

Sankt Johannes Kirke, Nørrebro

Sankt Thomas Kirke

Sengeløse Kirke

Silkeborg Bibliotek

Silkeborg Højskole

Skive Bibliotek

Skovshoved Kirke

Slagslunde-Ganløse Pensionistforening

Slots Bjergby Kirke

Smørum Kirke

Stilling Kirke

Struer Bibliotek

Svanekegården

Sønderbro Kirke, Horsens

Thisted Bibliotek

Thurø Foredragsforening

Tikøb Kirke

Torsted Kirke

Trinitatis Kirke

Tyrsted/Uth Kirker

Tønder Bibliotek

Vallekilde Højskole

Vallensbæk Medborgerhus

Vejlby Højskoleforening

Vejleå Kirke

Vestbjerg Kirkecenter

Viborg Højskoleforening

Vild med ord

Virum Kirke

Voer Kirke

Voldby Kirke, Grenaa

Vor Frelsers Kirke, Esbjerg

Vor Frelsers Kirke, Horsens

Vordingborg Bibliotek

Vor Frue Kirke, Århus

VUC Lyngby

ÆldreSagen Frederiksberg

ÆldreSagen Hvidovre

ÆldreSagen Ramsø

ÆldreSagen Ringsted

ÆldreSagen Sallingsund

ÆldreSagen Skive

ÆldreSagen Værløse

ÆldreSagen Aalestrup

Ærø Bibliotek

Ølstykke Kirke

Østerbro Lokalhistoriske Forening

Aalsø Kirke